fbpx
Vil du købe en parkeringsplads?

Vi vil gå langt for afkast 🪤🤑💸

Jeg har tidligere skrevet om hvor meget danskere bliver snydt for i investeringssvindel, og jeg undrer mig fortsat over at nogen falder for den slags. På den ene side lader folk penge stå i banken til ingen rente, og på den anden kaster folk penge efter tvivlsomme projekter.

Så meget blev danskerne snydt for

Investeringssvindel opgjort af Finans Danmark

2018

33,5

mio kr

2019

53

mio kr

2020H1

35,9

mio kr

Jeg har lige talt med en investeringsrådgiver fra Schweiz, hvis fremgangsmåde vakte minder om Jens Olav Jersilds tv-udsendelse om sidegadevekselerer i 90erne. Jeg har kigget nærmere på virkemidlerne og hvad det gør ved os:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?