fbpx

Når hulemænd investerer

MERE END 2.000 SOLGTE!

Investering er nemt!

Få styr på de syv investeringssynder og få bedre afkast.

kr. 89,00kr. 199,00

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien. De syv investeringssynder, der gør det vanskeligt at gøre det rigtige er:

Ankerpunkt er en investeringssynd Netop hændte gentages er en investeringssynd Optimisme bias er en investeringssynd Selvtillid er en investeringssynd Flokmentalitet er en investeringssynd Tabsaversion er en investeringssynd For stor omsætning er en investeringssynd

Bogen kommer med redskaber til at undgå at falde i disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer. 

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. 

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.

Siden 2005 har Jens formidlet sin viden om investorer i foredrag, blogs og som ekspert på en række medier.

Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter. 

Jens Balle har udtalt sig som ekspert i investering og investorers adfærd hos blandt andre:

Logo for podcasten R4dio Overskude Logo for Jyskebank.tv Logo for magasinet Økonomista Logo for Børsen Play Logo for Atlaz Logo for Børsen Play Logo for Nordea Invest Logo for Euroinvestor Logo for Forbrugerrådet Tænks magasin Penge

kr. 89,00kr. 199,00