Når hulemænd investerer - e-bog

DKK 149,00

E-bog af den populære investeringsbog.

Investering er nemt!

Få styr på de syv investeringssynder og få bedre afkast.

Beskrivelse

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.
Når hulemænd investerer er en bog, der kommer med gode grunde til at holde fast i køb og behold, fremfor at være aktiv med køb og salg, når du investerer. Meget forskning peger på at vi ikke kan forudsige markederne og det er bedre at have en passiv strategi.

Selv ikke Warren Buffet har klaret sig suverænt afkastmæssigt. Hans store formue skyldes i høj grad at han har været i markedet siden han var 14 år. Samtidig har han ikke brugt pengene på fancy adresser eller store biler.

Samtidig skriver jeg om investorpsykologien med udspring i adfærdsøkonomi. Vi begår kontinuerligt en række fejl, når vi træffer beslutninger. De påvirker os også når vi investere, hvor det fører til at vi tager for store risici, handler for meget og er bange for risici. I bogen omtaler jeg de Syv investeringssynder, der hyppigst spiller ind på investorer.

Bogen er inddelt i 4 dele:

Del 1: Tiden er med investorer
Del 2: Pas på psykologien, når du investerer
Del 3: Nudge dig selv til bedre investering
Del 4: Værktøjskassen

Bogen har altså både en finansiel indsigt og en indsigt i investorpsykologien, der ofte er med til at gøre det svært. Især de syv investeringssynder gennemgås:

For stor omsætning er en investeringssynd Netop hændte gentages er en investeringssynd Optimisme bias er en investeringssynd Selvtillid er en investeringssynd Flokmentalitet er en investeringssynd Tabsaversion er en investeringssynd Ankerpunkt er en investeringssynd

Bogen kommer med redskaber til at undgå at falde i disse investeringssynder og kan hjælpe dig til bedre afkast af dine investeringer.

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag.

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.

Siden 2005 har Jens formidlet sin viden om investorer i foredrag, blogs og som ekspert på en række medier.

Efter syv år i spidsen for en af de hurtigst voksende investeringsforeninger, sprang Jens ud som selvstændig foredragsholder og forfatter i 2015, hvor han udgav bogen Hulemænd i habitter.

Jens Balle har udtalt sig som ekspert i investering og investorers adfærd hos blandt andre:

Logo for Millionærklubben Logo for Atlaz Jyske Bank TV logo Nordea Invest logo Børsen Play logo Logo for invested.dk Logo Forbrugerrådet Tænk Penge Logo for Økonomista

Når hulemænd investerer - e-bog

 • Koppen fra Investering på hjernen

  Investering på hjernen krus

  DKK 39,00
  Tilføj til kurv
 • Cover til Hulemænd i habitter af Jens Balle

  Hulemænd i habitter – e-bog

  DKK 99,00
  Tilføj til kurv
 • Cover til Når hulemænd investerer

  Når hulemænd investerer – e-bog

  DKK 149,00
  Tilføj til kurv
 • Bogen Når hulemænd investerer i 3D

  Når hulemænd investerer

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv
 • Cover til Hulemænd i habitter af Jens Balle

  Hulemænd i habitter – 3. udgave

  DKK 199,00
  Tilføj til kurv