fbpx
Forfatter Jens Balle

Tre tips til investorer

I forbindelse med et webinar hos Zevio er jeg ‘med-vært’ for et aktiespil hos Aktiedysten. Her får deltagerne tre gode tips til investorer.

Det er måske ikke tips, der kan hjælpe til sejr i et investeringsspil. Her gælder lidt andre regler, fordi det ofte løber over lang tid, og det gælder om at tage store chancer. Men sådan skal du ikke investere i den virkelige verden!

De tre tips er:

Tip #1: Husk at tænke i portefølje

Husk spredning – det hjælper dig til højere afkast og lavere risiko!

Tip #2: Du kan ikke slå markedet!

Mange vil gerne følge verdens ældste investeringsråd, der lyder:

Råd nummer et: Køb billigt

Råd nummer to: Sælg dyrt

Men det kan være rigtigt svært at følge. Det er ikke markettiming, men tid i markedet, der betyder mest for dit afkast!

Tip #3: Lav en investeringsplan

Du risikerer nemt at blive revet med, hvis du ikke har lagt en langsigtet plan. Du kan jo heller ikke spille ludo uden at kende reglerne!

Du kan også finde andre tips i denne blog, hvor jeg giver investeringsråd i memes.

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Aktier svinger ikke mere

Analytikere og markedskommentatorer har de senere år hævdet, at markederne svinger mere. Kan det virkelig have noget på sig? Eller er det bare endnu et

Læs mere »