Tid til nye telefonvaner?

Mobile phone addiction

Når jeg går i seng, tager jeg lige en ordentlig rundtur på min telefon eller iPad. Jeg skal lige se, hvordan USA lukker (man er vel investeringsnørd), se om der er opdateringer på Facebook (det er der sjældent efterhånden), se om der er spændende nyheder på Twitter (det er der tit) og måske lige slutte med lidt TV2 News. Så er jeg klar til at sove.

LÆS OGSÅ: Smartphone ændrer din hjerne

Men måske er det ikke den bedste tilgang til det? I følge denne video, forvirrer lyset fra telefonen min hjerne og jeg får ikke så god en søvn. 

LÆS OGSÅ: Vi kan fokusere mindre end guldfisk

Måske det er tid til nye vaner omkring telefonen ved sengetid. Bare svært, for vi er jo afhængige af det gøjl. Og det er jo også praktisk for eksempel at læse på iPaden.

Få mail når der er nyt​

Online-kursus i nudging og adfærdsdesign

Lær mere om adfærdsøkonomi

  • Cover til Hulemænd i habitter af Jens Balle

    Hulemænd i habitter – 3. udgave

    kr. 99,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs om nudge og adfærdsdesign

Black Friday: Knaphed sælger!

Det er nu den uge, mange af os frygter: Black Friday rammer! Desværre misforstår nogle virksomheder konceptet og lancerer Black Week eller Black November – måske de bare skulle gå…

Hotel med indbygget huskeleg

Tænk altid på om dit brugerdesign også er til gavn og glæde hos dine kunder. Jeg oplevede et hotel, der måske kunne spare på noget plastik, men til gengæld risikere…