fbpx

Skal præsidentvalget påvirke dine investeringer?

Det er valgår i USA og det får mange investorer og investeringsrådgivere til at følge med i amerikansk politik. Vinder republikanerne vil det være godt for virksomhederne mener mange. Vinder demokraterne er det godt for forbrugerne.

Men skal du gøre noget som aktieinvestor – kan man udlede noget generelt om præsidentvalg og deres udfald. Ikke umiddelbart – udover at aktier typisk stiger i valgår. Faktisk er aktier steget i 83 % af de amerikanske valgår!

Hvordan valg af den ene eller den anden præsident vil påvirke aktier, kan ikke forudsiges. Det samme kan siges om mange andre tilbagevendende store begivenheder, der rammer verdensøkonomien. Men alligevel bruger investorer, rådgivere og kommentatorer mange ressourcer på at prøve at forudsige udviklingen.

Men du skal ikke gøre noget ved din investeringssammensætning, hvis du har en langsigtet strategi.

Hør med her:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?