fbpx

SAS – et forudsigeligt flystyrt

I den forgangne uge kom den endelige afgørelse omkring SAS-aktien. Sådan så det i hvert fald ud, indtil i morges, hvor en fond skabte ny uro om aktien. Det er farligt at prøve at gribe en faldende kniv, det blev endnu en gang bevist.

Torsdag d 5. oktober kom nyheden om et konsortiums overtagelse af SAS frem. En aftale der betød at hidtidige aktier ville miste deres værdi og blive annulleret. En offentliggørelse, der førte til mange spørgsmål fra aktionærerne, og opslag som dette var ganske normalt på flere finansielle fora på sociale medier:

Det bør dog ikke komme som den store overraskelse, da SAS har været på kollisionskurs lige så længe jeg kan huske. Men staterne – og til sidst kun den danske stat – har tidligere reddet SAS – og dermed aktionærerne – på mållinjen. Men altså ikke denne gang, hvor aktionærerne mister deres værdi, hvis planen fra sidste uge, bliver den der gennemføres.

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Investeringsbogen Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?