Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter siden, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker rundt på siden.

Cookiedata

Når du besøger siden indsamler jeg cookiedata om din brug af vores indhold på hjemmesiden. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på din computer for at kunne genkende computeren og for at kunne indsamle oplysninger om din færden på websitet. Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. 

Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt, og til at sikre, at dele af websitet fungerer optimalt. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger om dig eller sprede computervira og andre skadelige programmer på din computer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Brug af personoplysninger

Jeg bruger dine personoplysninger til at afvikle vores eventuelle kundeforhold med dig/din virksomhed.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Brug af databehandlere

Dine personoplysninger behandles og opbevares hos en række samarbejdspartnere, som opbevarer dem på vegne af og efter instruks fra mig. Vore databehandlere er:

  • Dinero (persondata anvendt i regnskabssystem)
  • One.com (mail- og web-host – data opgivet i mails, webshop eller i uddannelsessystem)
  • Shipmondo (behandling af forsendelser ved bestilling af varer)
  • Freepay/ Clearhaus eller Stripe (behandling af betalingsoplysninger)
  • MailerLite (oplysninger om navn samt mailadresser ved tilmelding til nyhedsbreve eller køb af varer)
  • Awesound (data i forbindelse med køb af lydbog)
  • Salary (persondata for personale anvendt ved lønudbetaling)

Sletning af personoplysninger

Jeg gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig/din virksomhed.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer jeg dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Indsigt og klagemuligheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger jeg har registreret om dig.

Du kan til enhver tid bede mig om at rette eller slette disse oplysninger, eller få udleveret en kopi af de data, jeg har om dig.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg håndterer dine personlige oplysninger og kundedata, er du altid velkommen til at kontakte mig. Skriv en hilsen til hej@averagejoe.dk.

Hvis du vil klage over min behandling af dine oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Average Joe ApS
Kikkenborgvej 12
6000 Kolding

Telefon: 93803414

Email: hej@averagejoe.dk