fbpx
Krus om investering

Podcast: Undgå at psyken ødelægger dit afkast

I starten af juni var Jens Balle et smut forbi Euroinvestor, for at tale om investeringer og investorpsykologi med chefredaktør Simon Richard Nielsen i podcasten Aktieskolen.

– Vi skal helt ind i sindet, starter Simon Richard Nielsen denne podcast.

Det ved jeg ikke helt om vi kom, men jeg gennemgik blandt andet de syv investeringssynder og kom med eksempler på dem alle fra den virkelige verden.

Lyt med og bliv klogere på dig selv og dine investeringer. Og som de siger hos Euroinvestor: Den, der ved mest, tjener mest.

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?