fbpx
Jens Balle har været med i podcast

Podcast om hulemænd, der investerer 🎙️

Vil du høre mere om hulemænd, der investerer, har Jens Balle for nylig deltaget i to podcasts. Hør dem her, eller hvor du plejer at høre podcasts.

Kunderejsen møder Når hulemænd investerer

Min studiekammerat, Thomas Stack, har lanceret en podcast med fokus på kunders oplevelser. Jens Balle har tidligere deltaget med udgangspunkt i hans første bog, Hulemænd i habitter. Nu blev det tid til en ny optræden og en snak om investering.

Ophelia Invest om de syv investeringssynder

Jens har også været forbi Ophelia Invest til en snak med Sarah Ophelia Møss om hulemænd og de syv investeringssynder de fleste af os begår.

Også her er der tale om et genbesøg, for Jens var forbi Ophelia Invest i 2019 men udgivelsen af Når hulemænd investerer gav anledning til et nyt besøg og en ny snak.

I begge podcasts kommer vi langt omkring hulemænd og hvordan psykologien spiller ind, når vi investerer.

Med to genbesøg kan det jo ikke være helt ringe, det Jens Balle siger. Måske kan du også have glæde af at høre det – og måske kan du generelt have glæde af Kunderejsen eller Ophelia Invest?

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?