fbpx

Mænd omsætter mere

Hvis du omsætter for meget kan det gå ud over dit afkast. Mange mænd er tilbøjelige til at vise handlekraft ved at omsætte for meget når de investerer.

Investering handler om andet end køb når det er billigt og salg når det er dyrt. Et marathon er jo heller ikke 84 spurter på 500 meter og på samme måde kan du ikke “spurte dig til godt afkast” når du investerer.

Men noget tyder på at vi mænd er værst til at omsætte for meget. Det viser en amerikansk analyse af handlen hos en onlinebroker. Forskerne tilskrev det mænds tendens til at overvurdere egne evner.

Desværre tjente de ikke på den forhøjede omsætning. Hør mere her:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?