fbpx
Investeringsskole på en mac

Kom på kurser i investering

Nu lancerer Average Joe en kursusportal, hvor du kan lære mere om investering.

Lanceringen af Når hulemænd investerer har vist, at der er stor interesse for uvildig rådgivning om investering. Mere end 3.000 har deltaget i webinarer og næsten 1.000 bøger er kommet ud til investorer.

Derfor lancerer Jens Balle nu en investeringsskole, hvor du kan blive klogere på investering når det passer dig!

– Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på bogen, fortæller Jens Balle. Derfor tror jeg der er grobund for kurser i investering.

Jens Balle har virkelig ramt spot on med hans bog ‘Når hulemænd investerer’. Bogen er stadig den bedste af alle de bøger jeg endnu har læst omkring investering. Den er skrevet, så selv folk med mindre læselyst kan komme igennem den. Praktisk og meget direkte! Bogen har givet mig mere overskud i hverdagen ved at følge principperne, og gøre som Jens Balle så ofte skriver – “slap af og bliv rig.”

Bruger på Trustpilot

To kurser er klar

I første omgang kan man få adgang til et kursus i investorpsykologi og kurset Køb, slap af, og bliv rig, men på sigt kommer flere til.

Siden henvender sig til nybegyndere såvel som erfarne investorer, der alle kan få brugbare input til deres investeringer.

– Jeg bliver tit spurgt om hvordan man kan komme i gang med at investere, siger Jens Balle. Derfor kommer der også et forløb til den nye investor, så de kan få en god indgang på investeringsmarkedet.

Live webinar med Q&A

Som deltager i et forløb får du også adgang til webinar med mulighed for at stille spørgsmål. Minimum en gang om måneden sender Jens Balle live fra Kolding, hvor han først kommer med et aktuelt indlæg og desuden har deltagerne mulighed for at stille spørgsmål om investering.

Investeringsskole på en mac

Har du spørgsmål kan Jens Balle kontaktes på jens@averagejoe.dk eller på mobil 30248403.

Få nyhederne i din e-mail

Podcast om investering

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre nyheder

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?