fbpx
Glædelig jul fra Jens Balle

Julehilsen med investeringsråd

Det er jul det er cool, men det er måske også tid til at tænke over sine investeringer.

Brug juledagene til at overveje, om der er brug for ændringer i den måde du investerer på. Måske kan du få lidt tips til en strategi fra årets juleeventyr?

For selvom det ikke er et juleeventyr, jeg læser op foran pejsen, som heller ikke er en pejs, så er det gode råd fra gamle skrifter, der også passer på investering.

Glædelig jul – HO! HO! HO!

Glædelig jul – HO! HO! HO!

Jens Balle

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Aktier svinger ikke mere

Analytikere og markedskommentatorer har de senere år hævdet, at markederne svinger mere. Kan det virkelig have noget på sig? Eller er det bare endnu et

Læs mere »