fbpx
Scenen på Bremen Teater

Invest 2022 – fra opsparing til succesfuld investor

Vil du med i teater? Kom og hør Sofie Østergaard, Jens Balle og Jacob Risgaard på Bremen Teater!

LearnX og Aktiedysten inviterer til inspirationsdag i Bremen Teater. Det bliver en underholdende eftermiddag med masser af inspiration, personlige historier og erfaringer med investeringer – både de gode og de dårlige.

– Jeg glæder mig til at fortælle om investorpsykologien, fortæller Jens Balle. Samtidig får jeg sat endnu et hak på min bucket-liste, for jeg har altid syntes det kunne være sjovt at prøve at optræde et sted som Bremen Teater.

Dagens line-up er:

Sofie Østergaard

Studievært

Studieværten Sofie Østergaard er klar med et inspirerende foredrag om opsparing og investeringer. Sofie er vært på det populære tv-program “Versus” og radioprogrammet “Overskud”, der handler om investering, pension, aktier og opsparing. Sofie deler ud af sine erfaringer – både de gode og de dårlige – og hjælper jer med, at få overskud i økonomien og styr på jeres investeringer. 

Jens Balle

Forfatter

Køb, slap af og blive rig! Investeringscoach og ekspert i adfærdsøkonomi Jens Balle vil gøre jer klogere på de fejl vi typisk gør som investorer, og kommer med input til, hvordan I kan lægge en strategi, der forsøger at undgå disse fejl. Jens har en baggrund fra den finansielle sektor, og er specialist i nudging, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi, og forfatter til bogen “Når hulemænd investerer”.

Jacob Risgaard

Iværksætter og investor

Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder, men han har flere gange brændt fingrene på forretninger, og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. Bliv inspireret af hans vilde historie – og få mod til at gøre dét, som andre ikke tør.

Det er 8. november 2022 – kl. 12:30 – 15:50 du kan opleve Sofie, Jens og Jacob. Er du studerende kan du endda også få studierabat. Læs mere og køb billet lige her:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?