fbpx

Hold fast i strategien i urolige markeder

Corona-virussen har ramt de finansielle markeder i denne uge, med store fald til følge. Faldene har faktisk udvisket de gevinster, aktier havde opnået i 2020.

Skal man så ændre strategi nu? Det er et spørgsmål flere stiller sig selv, og i på Finans.dk har de talt med Lars Seier Christensen, der ikke vil røre aktier.

Ulven kommer

Det har han faktisk ment siden efteråret 2018, hvor han solgte sine aktier i SAXO Bank. En holdning der i 2019 kan have kostet ham et afkast i nærheden af 20 % (uden at vide hvad hans alternativ afkast har været, men der står i artiklen han har stået kontant).

Og selvfølgelig risikerer vi at han får ret i sin forudsigelse, hvis han bliver ved med at sige det. Men vi er fortsat over niveauet i efteråret 2018.

Joshua M. Brown fra Reformed Broker har samlet alle disse ‘gode’ grunde til at gå ud af aktier, siden finanskrisen i 2009. I samme periode er amerikanske aktier steget med 431 %.

Husk det er ikke market timing, men tid i markedet, der betyder mest for dit afkast.

Og jeg mener ikke man skal ændre strategi i øjeblikket. Hør med her:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?