fbpx
Skilt: Brug på eget ansvar

Gode tider øger risikoappetitten

Når det går godt får vi mere lyst til risiko – og omvendt. Men det er ikke en god cocktail, da det giver os lyst til at fylde op med risiko, når det ER steget. Omvendt har vi ikke lyst til at købe, når det er faldet.

Det nuværende lave renteniveau får mange til at kigge efter alternativer. Jeg hører forslag i både den ene og anden retning – sågar nogen, der overvejer at putte kontanter i madrassen. Det kan jeg dog ikke anbefale, da den store fokus på hvidvask/sorte penge, kan gøre det næsten umuligt, at gå fra kontanter til indestående igen.

Men hvad skal man så gøre?

Ja det afhænger af din risikoprofil og tidshorisont blandt andet. Men frygten for negative renter, kan måske få nogle investorer til at søge for stor risiko. Det kan i hvert fald få nogle investeringsudbydere til, at forsøge at lokke med højere afkast, end den negative rente.

Her skal man bare huske på, at risiko og afkast ALTID følges ad! Og det var altid. A.L.T.I.D.

Hør med her:

Disclaimer:
Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Læsere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet på bloggen med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs

Sådan investerer din ETF

Det er ikke alle ETF’er der faktisk køber de aktiver, der indgår i deres benchmark. Afkastet kan nemlig opnås på forskellige måder. Når man investerer

Læs mere »

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Average Joe til en ven eller kollega?