Podcast med Daniels Pengetips

EP18: Investering med Daniel Hansen – ham med Daniels Pengetips

Danskerne har fået lyst til at investere. Finans Danmark melder om 10 % flere investorer i 2020, efter et stabilt niveau i mange år. Andre statistikker indikerer at en del af disse investorer er unge investorer.

Corona har givet flere mulighed og lyst til at interessere sig for investering. Oplevelsesaktiviter var ikke tilgængelige og det har måske været medvirkende til at saldoen på kontoen er steget. Men disse nye investorer er ikke nødvendigvis gået i banken, for at få gode råd til deres investorer, men har i stedet fundet information om investering på sociale medier eller YouTube.

En af de helt store danske formidlere på dette område er Daniel Hansen Pedersen, der med sin YouTube kanal har mere end 60.000 følgere. En 27 årig ingeniør med interesse for investering og flair for formidling, der i dag har gjort sin hobby til sin levevej.

Jeg fangede Daniel i Spanien, hvor han i øjeblikket bor og driver sin forretning fra.

Tålmodighed er vigtig for investorer

Daniel Hansen Pedersen har udviklet sin forretning fra at være en YouTube-kanal til i dag også at være et populært investeringskursus. Investeringerne bruger han ikke megen tid på.

– Jeg følger ikke mine investeringer så tæt, men jeg laver en opdatering hver måned på min YouTube-kanal, fortæller Daniel Hansen Pedersen. Det syntes jeg faktisk er lidt for ofte at tjekke sine investeringer.

Daniel Hansen Pedersen tænker nemlig langsigtet, når han investerer. Hør om hans rejse og erfaringer som investor i Investering på hjernen.

Du kan høre podcasten her:

Du kan følge Daniel og Daniels Pengetips flere steder. For eksempel her:

Daniel anbefaler Eric Jorgensons The Almanack of Naval Ravikant: https://www.saxo.com/dk/the-almanack-of-naval-ravikant_hardback_9781544514222

På sine gåture lytter Daniel blandt andet til disse podcasts:

En gang i mellem lytter han også til Millionærklubben – mest for underholdningens skyld. Den finder du her: https://www.euroinvestor.dk/podcast/millionaerklubben-10

Dette afsnit er produceret af Emil Manthey.

Få besked når der er nyt

Tilmeld dig nyhedsbrev og undgå at gå glip af et afsnit.

Investering op hjernen - hør den hvor du vil

Andre episoder

Lær mere om investorpsykologi

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien.

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. 

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.