fbpx

Investering på hjernen

EP15: Ny på markedet – Jonas har været på vej et halvt liv

Ny på markedet med Jonas

I et nyt format taler jeg med nye investorer om deres vej ind på markedet. Første gæst er Jonas, der allerede var interesseret i at investere i forbindelse med sin konfirmation. Men der skulle gå mange år, før han kom i gang.

Faktisk blev det til et næsten 16 års tilløb – blandt andet på baggrund af lav indkomst under studiet.

Men nu er Jonas klar og på vej ud på de finansielle markeder. Desværre oplevede han den vej lidt vanskelig gennem hans pengeinstitut, men det kunne en ny fintech-virksomhed løse. Hos DoLand, som han valgte at bruge, blev strategien lagt og de nødvendige konti og depot oprettet helt automatisk.

DoLand – dokumenteret bæredygtighed

Efter snakken med Jonas taler jeg med direktør og stifter af DoLand Jakob Lage Hansen om hans projekt.

Du kan høre podcasten her:

Du finder min oversigt over investeringsrobotter her: https://averagejoe.dk/vaerktoej/

Du kan finde DoLand helt automatisk her: https://thisisdoland.com/

Dette afsnit er produceret af Emil Manthey.

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: