fbpx

Investering på hjernen

EP04: Månedsopsparing med Rue

Kom i gang med at investere - brug månedsopsparing

Investerer du i aktier? Ifølge statistikken er det under 40 % af os danskere, der investerer i aktier! I Sverige har næsten 80 % investeret i aktier, hvilket de formentlig kan takke månedsopsparing for.

I denne episode kommer jeg med en introduktion til månedsopsparing, som jeg mener er en genial måde at komme i gang med at investere på. For et lille beløb – helt ned til 100 kr – kan du blive investor.

Opsparingen er helt automatisk og når den er sat op, behøves du ikke tænke så meget over det!

Alle bør investere i aktier. Og det var alle! Nogle måske et stort beløb andre et mindre. Har du råd til Netflix, har du også råd til at lave en månedsopsparing.

Vi har givet vort barnebarn, Rue, en månedsopsparing i aktier. Måske du også kunne gøre det og hjælpe næste generation godt på vej?

Hør den her:

Du finder oversigt over investeringsrobotter og månedsopsparing her: https://averagejoe.dk/vaerktoej/

Så meget kan det blive til – se beregning på månedsopsparing over fem år her: https://averagejoe.dk/kom-i-gang-med-investering-i-2022/

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: