Kom i gang med at investere - brug månedsopsparing

EP04: Månedsopsparing med Rue

Investerer du i aktier? Ifølge statistikken er det under 40 % af os danskere, der investerer i aktier! I Sverige har næsten 80 % investeret i aktier, hvilket de formentlig kan takke månedsopsparing for.

I denne episode kommer jeg med en introduktion til månedsopsparing, som jeg mener er en genial måde at komme i gang med at investere på. For et lille beløb – helt ned til 100 kr – kan du blive investor.

Opsparingen er helt automatisk og når den er sat op, behøves du ikke tænke så meget over det!

Alle bør investere i aktier. Og det var alle! Nogle måske et stort beløb andre et mindre. Har du råd til Netflix, har du også råd til at lave en månedsopsparing.

Vi har givet vort barnebarn, Rue, en månedsopsparing i aktier. Måske du også kunne gøre det og hjælpe næste generation godt på vej?

Hør den her:

Du finder oversigt over investeringsrobotter og månedsopsparing her: https://averagejoe.dk/vaerktoej/

Så meget kan det blive til – se beregning på månedsopsparing over fem år her: https://averagejoe.dk/kom-i-gang-med-investering-i-2022/

Få besked når der er nyt

Tilmeld dig nyhedsbrev og undgå at gå glip af et afsnit.

Investering op hjernen - hør den hvor du vil

Andre episoder

Lær mere om investorpsykologi

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien.

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. 

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.