fbpx

Investering på hjernen

EP01: Velkommen til Investering på hjernen

Cover til Investering på hjernen

Danmark har fået en ny podcast! En podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle bag mikrofonen. Følg med og få relevant input du kan bruge i dine investeringer.

I hver episode af Investering på hjernen vil jeg tale med mine gæster om et investeringsemne og investorpsykologien. Det kan være der primært er fokus på et investeringsemne, hvor vi så trækker lidt tråde til psykologien. Eller der kan være fokus på investorpsykologien, hvor vi så trækker tråde til investering.

Nogen gange vil der ikke være en gæst med. Så vil jeg selv gennemgå et emne. 

54-årige Jens Balle har arbejdet med de finansielle markeder i mere end 30 år, hvor han har rådgivet om aktier, obligationer, renter, valuta og sågar også svinepriser.

– At det blev investering, der skulle fylde min hverdag var helt tilfældigt, fortæller Jens Balle. Og i virkeligheden interesserer jeg mig ikke så meget for nøgletal, kurser og regnskaber, så derfor er mit fokus også på investorpsykologien.

I 2021 har jeg udgivet bogen, Når hulemænd investerer. Den er allerede solgt i over 1.200 eksemplarer og har fået god kritik fra læserne.

– Derfor lancerer jeg nu en podcast, der skal handle om investering og investorpsykologi, siger Jens Balle

Lyt med og hør nærmere om investorpsykologien i denne første episode af Investering på hjernen.

Hør den her:

Læs mere om Jens Balles baggrund på LinkedIn.

Læs mere om bogen Når hulemænd investerer.

Følg bloggen om investering og investorpsykologi her.

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: