Cover til Investering på hjernen

EP01: Velkommen til Investering på hjernen

Danmark har fået en ny podcast! En podcast om investering og investorpsykologi med Jens Balle bag mikrofonen. Følg med og få relevant input du kan bruge i dine investeringer.

I hver episode af Investering på hjernen vil jeg tale med mine gæster om et investeringsemne og investorpsykologien. Det kan være der primært er fokus på et investeringsemne, hvor vi så trækker lidt tråde til psykologien. Eller der kan være fokus på investorpsykologien, hvor vi så trækker tråde til investering.

Nogen gange vil der ikke være en gæst med. Så vil jeg selv gennemgå et emne. 

54-årige Jens Balle har arbejdet med de finansielle markeder i mere end 30 år, hvor han har rådgivet om aktier, obligationer, renter, valuta og sågar også svinepriser.

– At det blev investering, der skulle fylde min hverdag var helt tilfældigt, fortæller Jens Balle. Og i virkeligheden interesserer jeg mig ikke så meget for nøgletal, kurser og regnskaber, så derfor er mit fokus også på investorpsykologien.

I 2021 har jeg udgivet bogen, Når hulemænd investerer. Den er allerede solgt i over 1.200 eksemplarer og har fået god kritik fra læserne.

– Derfor lancerer jeg nu en podcast, der skal handle om investering og investorpsykologi, siger Jens Balle

Lyt med og hør nærmere om investorpsykologien i denne første episode af Investering på hjernen.

Hør den her:

Læs mere om Jens Balles baggrund på LinkedIn.

Læs mere om bogen Når hulemænd investerer.

Følg bloggen om investering og investorpsykologi her.

Få besked når der er nyt

Tilmeld dig nyhedsbrev og undgå at gå glip af et afsnit.

Investering op hjernen - hør den hvor du vil

Andre episoder

Lær mere om investorpsykologi

Investering er ikke svært!

Det er et af hovedbudskaberne i denne bog, der gennem fire dele giver dig 8 råd til at blive en bedre investor.

Køb, slap af og bliv rig er opskriften på succesfuld investering. Men det er også svært, fordi vores indre hulemand vil modarbejde strategien.

I mere end 25 år har Jens Balle rådgivet om de finansielle markeder og den psykologi, der styrer os som investorer. Jens har både en MBA og en HD i Finansiering, men det er, hvordan vi agerer som mennesker, der fylder hans hverdag. 

Under dot.com-boblen i 2000 fik han øjnene op for adfærdsøkonomi og investorpsykologien, der får os til at tage de forkerte beslutninger, når vi investerer. For det er ikke rationelle beslutninger, der driver os, men snarere frygt, flok og ego.