fbpx

EP 54: Stockpicking med Lars Jørgen Rasmussen

Gæsten i denne episode har vundet Børsens Investordyst hele to gange. Det er noget af en bedrift, og en bedrift der stadig kan få potentielle kunder til at være interesserede. Jeg har taget en snak om stockpicking med Lars Jørgen Rasmussen fra Formue- og investeringsrådgivning ApS.

Stockpicking er ikke noget jeg selv beskæftiger mig meget med – jeg foretrækker bare at købe markedet i form af en ETF eller lignende. Jeg prøver heller ikke at time mine ind- eller udgange og jeg kan aldrig finde på at gå ud af markedet. Denne uges gæst er helt modsat. For han sætter en ære i at prøve at skabe afkast ved netop at gøre det. Hør mere om Lars Jørgen Rasmussens arbejde i denne podcast.

Lars Jørgen Rasmussen bruger en top-down tilgang, hvor han på basis af den generelle økonomi forsøger at allokere investorers midler til de mest attraktive investeringer i – primært – danske aktier. Det kan dog også være kontant indestående, som han blandt andet tyede til i forbindelse med coronaens start.

Andre investeringsanbefalinger er drevet af en konkret case, som for eksempel fedme og udviklingen af de forskellige medikamenter, der søger at hjælpe patienterne.

RETTELSE: I podcasten taler vi om at Lars Jørgen Rasmussen har vundet Børsens Aktiespil – det er reelt Børsens Investordyst, hvor professionelle investorer havde en konkurrence kørende sideløbende med Aktiedysten.

Hør mere om dette i denne uges podcast:

Disclaimer:
Denne podcast kommer ikke med anbefalinger eller analyser af hverken økonomi eller aktier. Enhver udtalelse om konkret aktier bør opfølges af egen analyse af det pågældende selskab. Denne episode forsøger blot at give et indblik i gæstens arbejde med investeringer.

Nyttige links:

Du kan finde Lars Jørgen Rasmussens nyhedsbrev her: https://formueoginvest.dk/

(Første nyhedsbrev er gratis – ellers koster det 1.200,- om året)

Denne episode er redigeret af Marius Vanting Balle.

Få besked når der er en ny episode

Hør den her

Du finder Investering på hjernen på de fleste podcast platforme. Blandt andet her:

SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsPodimo

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale podcasten til en ven eller kollega?