fbpx

Investering på hjernen

EP 46: Fokus på den balancerede portefølje med Frank Øland, Danske Bank

Diversificering skulle jo netop give tryghed i en portefølje, men i 2022 gav både aktier og obligationer negative afkast. Er den balancerede portefølje overhovedet interessant i øjeblikket?

Dagens gæst er Frank Øland, der er global chefstrateg i Danske Bank, og som tidligere på året skrev en klumme om netop dette emne.

Verden har været ramt af lave renter i en lang periode samtidig med – eller måske på grund af lave renter? – stærkt stigende aktier. Alligevel mener Frank Øland, at obligationer er en interessant aktivklasse i en portefølje.

Men er det ikke bare noget vi danskere mener? Vi er jo glade for obligationer og har også nogen af verdens bedste obligationer til finansiering af fast ejendom, og

Er det ikke bare noget vi danskere mener? Vi er jo glade for obligationer og har også nogen af verdens bedste obligationer til finansiering af fast ejendom.

Asset allokering er jo ikke en eksakt videnskab. For eksempel er der stor forskel på sammensætningen af porteføljer blandt danske og svenske investorer.

Hør den lige her:

Nyttige links:

Frank Øland anbefaler Jeremy Siegels Stocks for the Long Run – find den her: https://www.saxo.com/dk/stocks-for-the-long-run-sixth-edition_bog_9781264269808

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: