Investering på hjernen

EP 43: Investering i kunst med Jens-Peter Brask

Fra tid til anden dukker alternative investeringer frem som supplement eller endda alternativ til obligationer og aktier. Fast ejendom er en af dem og kunst er en anden. I udlandet findes kollektive investeringsmuligheder i kunst – har ikke set nogen i DK endnu – så vi danskere må investere direkte i kunst, og det vil jeg tale om med dagens gæst.

Episoden optog vi på Bank- og Sparekassemuseet, hvor de netop sætter fokus på investering i kunst med udstillingen KUNSTEN AT INVESTERE – kunstnerne, samlerne og eksperterne. Ugens gæst er forfatter og kunstsamler Jens-Peter Brask, der har kurateret denne udstilling med bl a værker fra kendte danskere, og selv en aktiv kunst-samler.

– Køb kunst du kan lide at kigge på, siger Jens-Peter Brask som det første råd.

Han opfordrer også til at opsøge kunst – udstillinger eller gallerier – i udlandet. Hør hele episoden om investering i kunst lige her:

Nyttige links:

Læs mere om udstillingen på Bank- og Sparekassemuseet i København lige her: https://www.bankogsparekassemuseet.dk/

Jens-Peter Brasks bøger kan du finde her: https://www.braskpublications.com/store-2/books

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: