fbpx

EP 42: Investeringserfaringer med Martin Thorborg

Din start på investeringsrejsen kan have stor betydning på hvordan du investerer. Jeg har tidligere skrevet om forskning, der viser at investorer er ligesom brændte børn. Episodens gæst fik, om nogen, en dårlig start på livet som investor.

Denne ugens gæst kræver ingen introduktion, for de fleste kender iværksætteren Martin Thorborg. Der er heller ikke tale om en egentlig “Ny på markedet”-episode, men vi skal tale om Martins første oplevelser som investor, der ikke kan betegnes som en ubetinget succes.

I forbindelse med dot com-krisen solgte Martin Thorborg og hans partnere de to virksomheder Jubii Auktioner og søgemaskinen/kataloget Jubii. I begge handler fik destørstedelen af betalingen i form af aktier i den nye ejer. Ved salget af søgemaskinen var de desuden forpligtede til at beholde aktierne den nye ejer, Lycos Europe, i en periode.

De blev begge en nervepirrende oplevelse, hvor værdien blev mindre og mindre. En oplevelse der kunne ramme Martin Thorborgs risikoprofil for livet – lyt med og vurder selv om han stadig er påvirket af oplevelserne.

Udsendelsen er optaget på #FodboldtrøjeFredag – du kan støtte Børne Cancer Fonden via MobilePay på nummer 201717!

Hør den her:

Nyttige links:

Martin Thorborg anbefalede The Snowball om Warren Buffet – find den her: https://www.saxo.com/dk/the-snowball_alice-schroeder_paperback_9780553384611

Desuden lytter han til Milliadærklubben (IKKE Millionærklubben) – se mere her: https://stenoresearch.com/podcasts/

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale podcasten til en ven eller kollega?