fbpx

Investering på hjernen

EP 36: Ny på markedet med Jakob

Ny på markedet - segment i Podcasten Investering på hjernen

I ny på markedet har jeg en ny investor med som gæst og denne gang er min gæst Jakob på 18 år. Jakob har investeret igennem de seneste 1 1/2 år og har rigtig godt fat i begreberne.

Faktisk begyndte Jakob at investere inden han blev 18, og derfor taler vi lidt om hvordan man kan gøre det, med hjælp fra sine forældre.

Inden Jakob startede med at investere, lavede han en investeringsplan for hvordan han vil investere og hvilke typer investeringer han vil lave.

Det væsentligste i strategien er en månedsopsparing, hvor Jakob løbende indbetaler på.

Er du også ny på markedet og har lyst til at dele dine erfaringer og/eller frustrationer? Tag endelig fat i Jens via mailen hej@averagejoe.dk.

Hør den her:

Nyttige links:

Jakob anbefaler også Kahnemans At tænke hurtigt og langsomt – https://www.saxo.com/dk/at-taenke-hurtigt-og-langsomt_daniel-kahneman_haeftet_9788711533284

Desuden er han glad for Lars Tvedes bøger – find dem her: https://www.saxo.com/dk/products/search?query=lars+tvede

Her kan du læse om hvordan du kan åbne depot som/til en mindreårig: https://www.nordnet.dk/faq/2450-hvordan-abner-jeg-et-depot-for-mindrearige

Find den her:

Disclaimer:

Investering kan være behæftet med risiko, hvorfor vurderinger og evt. anbefalinger kan være forbundet med risiko. Kommentarer og analyser er baseret på informationer, som Average Joe finder pålidelige, men vi påtager os ikke ansvar for disse informationers rigtighed eller for dispositioner foretaget på baggrund af informationer eller vurderinger indeholdt i anbefalinger og analyser. Average Joe påtager sig intet ansvar for evt anbefalinger podcastens gæster måtte komme med. Lyttere opfordres til selv at analysere og undersøge materialet i podcasten med hensyn til pålideligheden af kilden og fortolkninger og antagelser.

seneste podcasts: