Du omsætter mere når du følger markedet

Bare stop med at følge med i markederne! Det er det bedste råd man kan give til de fleste investorer. For vi bliver påvirkede af de udsving vi ser – og det er ikke godt for det langsigtede afkast.

Vi lader os nemt rive med af udviklingen i markederne og det påvirker de beslutninger vi evt tager om vore investeringer. Det gælder både når markederne stiger – så bliver vi grådige og vil have mere – og især når de falder. Det er ikke i de situationer man skal træffe vigtige finansielle beslutninger.

I øvrigt er mænd værst til at omsætte for meget – det skriver jeg om her.

I videoen omtaler jeg en engelsk strateg. Han hedder Greg Davis og han har tmange års erfaring fra de finansielle markeder, og arbejder med investor psykologien og risiko hos Oxford Risk.

For selv at undgå de dårlige investeringsbeslutninger har han f eks en række regler for sine egne investeringer og beslutninger, som skal hjælpe med at forhindre ham i at dumme sig. For eksempel må han ikke tage investeringsbeslutninger i løbet af ugen. Det må han kun i weekenden, hvor markederne er lukkede og derfor ikke påvirke hans beslutning.

Få mail når der er nyt​

Podcast om investering

Bliv en bedre investor

  • Investeringsbogen Naar Hulemænd investerer

    Når hulemænd investerer

    kr. 89,00kr. 199,00
    Vælg muligheder

Leder du efter noget specielt?

Andre blogs